Sokan nem tudják, hogy ma van Kádár születésnapja, és hamarosan közeleg Orbán Viktoré. Majd a Gyurcsány-család ünnepel, ... és mikor változékony, következetlen "ikreket" kezdené felváltani az otthon- és hazaszerető "rák" csillagjegy, akkor jön el Horthy születésnapja.

ikrek j.jpg

Álljanak itt a dátumok, és a nevekhez kapcsolható évszámok:

- június 18 (1868) Horthy Miklós: 22 és fél év (1920-1944)

- május 26 (1912) Kádár János: 32 és fél év (1956-1989)

- június 04 (1961) Gyurcsány Ferenc: 5 év (2004-2009)

- május 31. (1964) Orbán Viktor: 4+3 év

Durván 100 évből 67 évet úgy töltöttek el a magyarok, hogy Ikrek havában született vezető fémjelzi azt a korszakot. Mondhatni ez az igazi bő 2/3.

Matematikai esélye a 12 csillagjegyet véve 100 év osztva 12-vel, az legyen: 8,3.

Tehát 8-8% eshetne minden jegyre. Így rotálhatna Magyarország egén egymást váltva 12 jegy szülötte. De nem. Valami más történt velünk ...

Kétségtelen, hogy a Horthy-korszakot még javítja és árnyalja, hogy a kormányzó mellett karizmatikus miniszterelnökök vezették az országot (idővel romló tendenciával, igaz), de ehhez kellett a politikailag olykor hajlékony Horthy is, aki sorozatosan teret engedett a német kérések, de ilyen játéka volt a szintén ide-oda táncikáló Kállay is, aki önmagában adta a kettősséget.

Akkor most, meghajolva a matematikai esélyszámítás vastörvényei előtt, egy pillanatra engedjünk az ezotéria csábításának, hogy megtudjuk: mi hajtja a magyar népet azon végzete felé, hogy ilyen jellemek kezébe tegye le sorsát?

Nos, a megoldás kulcsa nemzeti karakterünk:

A magyarok a Nyilas jegy sajátosságait viselik (nem, nem azok a nyilasok akikre hirtelen gondolnánk). A nyilasok impulzívak, szeretnek filozofálni, nagyot hinni .. és rettentően be tudnak lelkesedni, majd kifulladnak.

A spanyolok temperamentuma hasonló: erős kezdés, gyors kifulladás. Amolyan kurucos-caramba felbuzdulás. De erre rímel a lovas (szinte kentauri) eredet is.

Na, mindegy. A Nyilasok kiegészítő (szemközti) párja köztudomásúan az Ikrek. Nagyon jókat csacsognak együtt. Imádják egymást hallgatni, áltatni - ők már a beszédet is tevékenységként élik meg. Mert közben szó szerint semmisem történik.

Kiáll Horthy patetikusan beszélve a hazáról, egy fegyverkező erősödő országról. Jön Kádár és órákig pofázik a kongresszuson a szocializmus megerősödéséről, utána Gyurcsány beszél a reformokról, majd Orbán hadovál erős kormányról és Magyarországról ... és nyilván kettős beszédet nyomva, ikrek lévén (hol ezt, hol azt .. hol Nyugat, hol Kelet). A papír sokat elbír.

Erő az nincsen, de szöveg az erőről: az igen. Tengernagy tenger nélküli országban, erős szocialista állam hiánytermeléssel, de összekacsingatva ..., aztán a megújult ős-szoci, a kapitalista szocialista ad lendületet, és jelenkorban Orbán Viktor nevez át mindent másnak: nyugdíjvédelem az ellopásra, trafikmutyi gyerekvédelemből stb.

Ne feledjük az ikrek jellemzője a szélhámosság, és az intellektuális bűnözés, ... a kettős szavak, és cselekedtek használata: izeg-mozog, tesz-vesz, sürög-forog,  ... lári-fári. És maga az a jelenség, hogy egyiknap egyfele érvel, másnap gátlástalanul a másik irányban. És a magyarok ezt megeszik, mitöbb rugalmasságnak tekintik. Micsoda államférfi !!!

(? Azért mert következetlen ???)

Ameddig a magyarok hangulatból, duális focitábor-gondolkodással nézik a dolgokat, és jelszavakra vágynak és lelkesedésre (érzelmekre?), addig ezt az igényüket legjobban a verbális szerencselovagok, vicceskedő pózőrök, liberálisból álkereszténnyé vedlett szélhámosok fogják leginkább kielégíteni.

Szavakat akartok? - Megkapjátok!

Jelmondatok kellenek? - Abból pláne van!

Záradék: az a bejegyzés nem minősíti negatívan az Ikreket. Az Ikrek kiváló és szórakoztató barátok lehetnek. Szellemesek, nagyszerű kereskedők, ügyvédek stb, válhatnak belőlük. - Talán éppen miniszterelnököt ne adjanak többet, ... lévén, hogy a szavak kezelésével könnyedén bánnak, és a kiszámítható következetesség nem a legnagyobb erényük - az pedig egy államférfi esetében : elengedhetetlen.

Szerző: Turáni  2013.05.26. 22:38 2 komment

Címkék: ezotéria genetikus Orbán Gyurcsány Horthy Kádár

A bejegyzés trackback címe:

https://torzsszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr925319316

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

bankvezér 2014.06.23. 23:44:04

Még egy megjegyzés:
Az oroszokat (támogatóit) eláruló Nagy Imre, akit Kádár felköttetett, szintén ikrek volt. :))
süti beállítások módosítása