h1941_1395426728.jpg_785x557

A társadalom téves képzeteit olykor lebutított szlogenek adják. Nyilván a segghülyék csak ezt értik, és mivel ők vannak többen a társadalomban, ezért vírusként terjesztik.

1, Magyarország egyik tragédiáját napjainkra az a szlogen hozta el, hogy: "56-ban bejöttek a tankok, 90-ben pedig a bankok". Ez adta a kádárista-korba való visszafordulás ideológiai alapját. Későn figyelt fel az értelmiség gondolkodó fele (a kormányzati pozícióban lebzselő opportunista-megélhetési felének meg mindegy, ... ugyanígy harsogja, ha ez az érdeke). Ez okozta a sok külön-adó ideológiáját, majd a hazai hitelezés tönkretételét, és nemzetközi kiábrándulást Magyarországból.

Hogy lehetett az orosz tankok és a nemzeti-nemzetközi tőke közé egyenlőségjelet tenni? Így!

- Nem a magyar volt hülye, hogy devizahitelt vett fel végtelenített árfolyamkockázattal, hanem kérem szépen megerőszakolták "őtet", mondhatni "Őőőtetet". Pont mint az orosz katonák 45-ben, vagy 56-ban, vagy mindkétszer. Az a különbség, hogy utóbbinak tényleg passzív szenvedői voltak az érintettek.

A szellemi környezet-szennyezésben a HírTv és az EchoTv magyaridegen, neofita újságírói jeleskedtek.

A multi és bank-ellenes társadalom a kommunista, állami tervhivatali rezsicsökkentést üdvözölte, és ezzel minden külföldi befektetőt elrettentett HAZÁNKTÓL. Évekre szólóan elmaradtak a beruházások, nem lesznek munkahelyek.

2, Az újabb csapás szintén a moszkvai-leningrádi kommunista (most jobbosnak hazudott) szellemi kör részéről bugyog fel a sötétség bűzös mocsarából.

Már elkezdték terjeszteni a Krími-Válság kapcsán, hogy a határokat majd Putyin rendezi újra, és ez milyen jó Trianon felülvizsgálatára. Mindez a NATO kötelékéből való kivezetésünket célozza meg, .. vélhetően ex-KGB-s urak részéről.

Mindezzel két probléma van:

2/1, Most már szólni kellen a nagy-magyaroknak, hogy sem Árpád, sem pedig I. (Szent) István nem ezt akarta. A magyarok helye a Nyugati blokkban van. Bővebben itt: http://torzsszovetseg.blog.hu/2013/04/09/ha_magyar_vagy_nyugatra_torekszel

István királyunk nem tud akkorát fordulni a sírjában, amekkorát Orán Viktor szeretne Nyugatról Keletre.

A magyarok sosem fognak nyugati életszinvonalat és nyugati béreket elérni az euró bevezetése nélkül - Rezsicsökkentés, ugyan már! Sok pénz, sok bevétel, bővülő gazdaság kell, és utána bármit megvehetsz, kifizethetsz a saját pénztárcádból - nem probléma.

Ezt képzeld el - Azt meg ne nagyon, hogy mindez Keleten teljesülni fog!

2/2, Geopolitikailag Oroszország gyengülni fog. Bővebben fölösleges itt kfejteni, de mivel nyersanyag-alapú gazdaság, ezért hullámzó a teljesítménye az olajártól függően. Ahogy csökken a pala-olaj és palagáz ára, és könnyebb szállítani: úgy hanyatlik majd. Nyersanyagát eladni nagyon nem tudja máshol, csak az EU részére, ... reméljük az embargók megteszik a hatásukat (Kína felé szállítani vezetékek hiányában nehézkes).

Idővel a kínaiak rájönnek, hogy minek megvenni valamit, ha egész Szibériát elvehetik a 140 millió orosztól, hiszen ők 10x többen vannak. - Szóval fog még Oroszország NATO segítséget kérni, hogy megvédje az ázsiai birtokait, "gyarmatait", amire mostan majd nem a japánok, hanem a kínaiak fognak áhitozni.

Oroszország akkor vett részt győztes háborúban, amikor az angolok/angolszászok oldalán harcolt (Napoleon és Hitler ellen), és akkor veszített amikor ellenük, vagy nélkülük (Krími Háború 1853, Japán Háború 1905, Hidegháború 1990).

Oroszország gazdasági hanyatlásának elemzése itt nem fér ki, de arra még emlékeztessük az olvasót, hogy a maradék Ukrajna beintegrálása a Nyugatba - az oroszok hibás lépése miatt - ezúttal is rosszabb következményekkel jár részükre. Visszatekintő: http://torzsszovetseg.blog.hu/2014/02/28/ukrajna_uzenete

Az pedig a történelem ismeretének teljes hiánya, és érthető módon egy felforgató KGB tevékenység, hogy a félművelt magyarok között azt terjesztik, hogy : a "Trianoni Traumát" majd Putyin megoldja. Az oroszok - mint szláv nép - elképzelhetetlen, hogy a szlovákok vagy főleg a szerbek kárára bármit is tegyenek Magyarország érdekében.

Felejtsd el!

Most!

Másrészt (3. pont) a magyarok széttagoltságának megszünését és határok nélküli integrációját az EU biztosítja, mint szuperállam, és egyszerre mint demokratikus elemekkel teli védőbástya.

(3/2) Valaki pedig magyarázza már el nekik, hogy Trianont megoldottuk, visszatértek már egyszer a magyarlakta területek hozzánk sikeres békepolitikával az akkori európai hatalmak áldásával, ... csak utána fölöslegesen léptünk be a II. Világháborúba, és minden újra elveszett.

Jelenleg az 1947-es határok közé szorultunk .. amit viszont sikeresen fellazított az EU-integráció.

- Na ilyenkor jön a magyarok között valami barom: és elbassza!

 

Szerző: Turáni  2014.03.21. 20:27 Szólj hozzá!

Címkék: társadalom bank nacionalizmus szláv devizahitel EU István Trianon NATO Putyin Krím

A bejegyzés trackback címe:

https://torzsszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr905872909

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása