jobbagy.jpg

A magyar vidék szolgaságba taszításának forgatókönyve:

1, Akadályozd meg a föld szabad forgalmazását! Mond azt, pl. hogy megvéded a külföldiektől! Így ha a kegyeltednek van földje a térségben, akkor elővásárlással egyre nagyobb birtokot szerezhettek a további versenytársak kizárásával - igazából csak nektek adhatja el, a többi vidékinek úgyis alig van már ehhez pénze.

2, A további, még életképesebb nagybirtokok kialakítása érdekében az állami földekből juttass a kegyelteknek, először bérlet formájában! Önmagában a földek után járó EU-s támogatások miatt ez jó üzlet önmagában is. Persze közben a hivatalos állami média-csatornákon küzdj (!) az EU ellen is .. ezt senkise fogja megérteni, ha elég erős a nemzeti retorika, mert:

3, A legfontosabb, hogy mindezt valami magyarvédő szöveg keretében cselekedd, így könnyen túljársz a magyar paraszt eszén - ahogy Mikszáth mondta: ekével lehet szántani a magyar paraszt hátát, ha az ekeszarván nemzeti pántlika van.

4, Mivel sok kegyelt (műkörmös, egyetemista, egyéb rokon, úgymint: leány, vő), nem rendelkezik elég tőkével a mezőgazdaság féléves/éves ciklikus finanszírozásához, ezért államosíts a térségekben működő takarékszövetkezeteket! Azok ne a régi klienseknek adjanak forgótőke kölcsönt (sőt, azokat egyáltalán ne pénzeljék!), hanem a baráti társaságokat hitelezzék!

Itt hazudd azt, hogy a hitelszövetkezetek nem eléggé tőkeerősek, ezért kell államilag beavatkozni.

5, Ha valaki Zöld-bankot akarna alapítani, hogy a takarék-szövetkezetek helyett ő adjon hitelt a vidéki parasztoknak, akkor ezt is akadályozd meg politikai eszközökkel - lehetőleg a bankárokat folyamatosan tüntesd fel rossz színben. Fontos, hogy a független parasztgazdaságok becsődöljenek. Így további földeket szerezhetsz, és a népességet folyamatosan cseléd-sorban tarthatod a választások alkalmáig.

6, A magad módján nagyon boldog és gazdag leszel, ... és a neked tejelő megyei földesurak is, akikre rábízod a pórnép gárdírozását helyben.

7, Mivel állandóan az Istenre és a NEMZETRE hivatkozol, de valójában álszent módon jársz el, és visszaélsz ezen szent és nagybecsű szavakkal, csakhogy mohó hatalmi és anyagi vágyaidat kiteljesítsed:

ezért a Pokol tüzén fogsz rohadni.

Szerző: Turáni  2013.10.09. 20:04 Szólj hozzá!

Címkék: föld korrupció

A bejegyzés trackback címe:

https://torzsszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr765557847

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása